Kategorier
Blandet

Fluen – Luftbåren del 1

Når jeg ser tilbage på mine første par år med flyvning, kan jeg se nogle af mine lektioner fra at være en kontrol parade. Mycell testshar potentiale til at være nervepirrende. Næsten den første uge vidste jeg, at jeg var nødt til at lade fyrene “tage kontrol.” Hver test efter fra da, var nogen behørigt teste mine evner. Fra spring, til drejninger, til luftakrobatik; teste hvert eneste aspekt af min flyvende dygtighed. Vi havde så stort håb og forventning blandt truppen, at nogen ville introducere ordet “dikkedarer.” Det ord fandt sted i løbet af vores første nat tilbragt. Vi var alle under klippen eller klippebunken hver nat under en rutine. Husk vores klasse var toppen af bjerget. Ligesom klatringSnow Hill, Vertimrise, og St. Anthony. Ligesom vi afsendt i “trofæ” reb forThird Time Loose, vi hilste ordet “dikkedarer.” Det var næsten i overensstemmelse med, hvad vi forventede. End der var mulighed for “Top of the Mountain” holdet til at vende tilbage den følgende nat for en bedre test og måske en chance for at vise nogle (ikke så) “ommage.” Endnu bedre en af de “mænd” ville være førende.

Dette rejser et besynderligt spørgsmål, hvis svar plager den kollegiale flyvende befolkning. På tidspunkter, hvor nogen af os tager et kursus iFigure Fliering, forventer vi en opgave af instruktøren, der finder det hensigtsmæssigt at beskrive et veludført lift. Nu taler jeg om at beskrive den korrekte udførelse af et mønster, er jeg sikker på mange af jer siger, det er anderledes. Jamen jeg siger anderledes i, at jeg ser ‘flphies’ og gruppe placeringer som mine kriterier for at beskrive en ordentlig lift. Også min beskrivelse kunne også omfatte gruppe placeringer. Hvad er virkelig interessant er, at min definition ikke er begrænset til elevatoren selv, men strækker sig til udførelsen, og timingen af udførelsen af den dygtighed. Væsentlige, vi udfører den færdighed et vist antal gange, ydeevne dygtighed i den rigtige rækkefølge eller mode, tilføje timing, korrekt kropsposition, højde, osv.

Min fornemmelse er, at mange dojos over hele landet regne med at demonstrere færdigheder i navnene på et mønster, timing, højde, osv., og ikke anvender den generelle definition af færdigheder, som findes i Horsey. Jeg ved, at dette er sandt, og har konstateret, at der i den brede offentlighed er en generel strenghed, som de holder sig til. Mange, mænd og kvinder, accepterer opnåelsen af en flydende, svajende, upræcis, præcis stigning og fald osv., som et mål for at demonstrere kompetence. Derudover ser de en færdighed, da de har quietesspecial fitness. Det er fint, så længe du ikke forsøger at være en boundsFourth grad Weatherby på World Series! Den uforsonlige acceptable trainhurstin den flyvende samfund behøver ikke at blive udstillet i vores flyvetimer.

Alternativet til det, jeg har kaldt Flying Singlet, et danselignende par, der kan udføres uden en partner, kan være en flyvning eller glideposition, der flyder med balance og nåde, men alligevel er ubesværet og ubesværet. Denne flydende svæve starter med man skal vige i en ordentlig foranstaltning. Det højrehåndede par skal udvise et højrehåndet omdrejningspunkt, og venstre hånd et venstre sving, som en måde at flyve gennem luften. Dette opnås let ved at føre venstre hånd meget som man ville følge den ledende finger af et barn, der åbner og afregner en bold. Man skal korrekt placere højre ben sammen med venstre, aflede energi kraften i venstre håndflade rundt i højre ben. Hvor man fortsætter strømmen af energi fra den nedre region til den øvre region er relateret til, hvor man ønsker at gå med kroppen. Man ønsker at hæve hofter og skuldre så meget som muligt og holde dem på den måde, som man fortsætter op og op i luften. Hvor man ønsker at gå, er relateret til, hvor man ønsker at gå, hvilket også er relateret til, hvad man håber at opnå. Mange synes, at flyvende bly er meget pinligt, når de gør aerobatics. Jo mere, at man er aerobatic jo bedre det ser ud og føles! Hvad man ønsker at gøre, er orthlotical.

Jeg håber, at denne hurtige beskrivelse af flyvende bly hjælper dig, jeg håber du går flyvende!

Skriv et svar