Kategorier
Nyheder

Fordele og ulemper ved konsolidering af gælden

Konsolidering af gæld til en 4,5% sats ville reducere din udestående regningen med næsten $ 2.200. Din kredithistorik bestemmer den nye konsolideringsrente. Det kan være mellem 4,5% og 5%.

Du kan foretage mere end de minimale månedlige betalinger. Denne plan vil ikke gå glip af, hvis dine månedlige betalinger reduceres. Du bør sigte mod at gøre $ 5.000 om året flere forbrugerbetalinger for hver $ 2.500 du bruger. Lånet er gratis.

Con’s af konsolidering af gælden

Rentesanktionerne kan medføre en betydelig stigning i dine månedlige betalinger. Fordi så mange mennesker ikke kender dette program, renten er ikke sandsynligt, at være så lav, som det kunne have været, hvis de vidste. Mange mennesker tror, at konsolidere gæld låser dem ind på deres nuværende satser. Det her er forkert. Den konsoliderende långiver skal dog stadig have midler til at fortsætte deres forretning. For at finde ud af, om konsolidering er mulig, kan du tale med et par mæglere. Det hele afhænger virkelig af risikoen.

Forskning er nøglen med ethvert produkt. Stil spørgsmål, før du træffer en endelig beslutning. Stil spørgsmål om den tid, det vil tage at konsolidere gæld, hvor meget du bliver nødt til at betale, hvilke renter du vil bruge, og hvilken betalingsplan du vil følge. Du kan også få øjeblikkelige citater fra en række forskellige websteder. Tilbuddet vil blive leveret mod et mindre gebyr på 2%. Når du har truffet disse beslutninger, vises din månedlige betaling inden for en dag. Du kan spare op til $ 160 per måned, afhængigt af hvor meget gæld du har.

Mange føler, at dette program er muligt, fordi bankerne er begyndt at se på at konsolidere forbrugernes gæld og forsøger at overtale kunderne til at bruge deres specifikke finansieringsmulighed. Mange føler, at dette program er en stor mulighed, fordi de øger deres overskud ved at opkræve gebyrer og hæve renten.

Con’s af konsolidering af gælden

Du skal have mindst 10% egenkapital i dit hjem for at være berettiget til konsolidering af gælden. Dette program er muligvis ikke tilgængeligt, hvis din gæld alle er med en långiver. For at være berettiget til dette program, skal du have en positiv eller næsten positiv kredit historie. Kredit score vil stige, hvis din kredit historie er så god. Du kan være i stand til at reducere din gæld ved at foretage regelmæssige betalinger til din oprindelige långiver. Nogle långivere vil ikke acceptere alle konti. Dette kan betyde, at nogle kreditorer ikke vil være i stand til at bruge programmet.

Dette program kan have en negativ indvirkning på din kredit score. Dette program er en støtte til økonomisk nødhjælp og vil give dig en ny start. Din kreditværdighed forbedres, når du har fuldført dette program. Denne rapport vil bevise, at du har betalt al din gæld. Du vil ikke stå i gæld. Dette lån vil hjælpe dig og gøre det lettere at tilbagebetale alle dine andre lån.

Skriv et svar