Kategorier
Bloggen

Sådan bruges trådløse netværksprogrammer

Wireless Network Applications Del II C Internetadgang:* I en nøddeskal, bredbånd giver en DSL-lignende forbindelse (en 128kbps forbindelse vil være fint, men du bør ikke gå langsommere end det, medmindre du er et ben og et halvt eller større!) til din computer. Som med det tidligere internet kan opkald være en sidste udvej; Hvis et hurtigt, stabilt netværk er det, du leder efter, skal du gå efter den hurtigere og nemmeste forbindelse.

* Trådløst internet: Dette er dit primære netværk, og hvad du vil bruge det til. Jeg anbefaler at installere en trådløs adapter til din pc og tilslutte den direkte til din router. Jeg siger ’tilslutte det direkte ind i din router’, fordi du muligvis nødt til at rode rundt med adaptere, ledninger osv. for at få din router til at kommunikere med din computer. Og du vil ikke ønsker at gøre det, hvis du bruger trådløst netværk, fordi den trådløse ting er ganske rodet.

* LAN (Local Area Network): Dit primære netværk, der er taget højde for din enkelt computer. Dette er fint, når du har alle dine ting ‘i samme rum’, men er normalt et problem, når du har ting som diske og dvd’er, cd’er, software og lignende over det hele.

* WAN (Wide Area Network): De stumper af internettet, der ikke passer ind i dit netværk er normalt vil være Grænser, ikke mainframes. De føres normalt gennem DIN WAN-adapter eller splejses på det private LAN.

* Man: De fleste brugere i den udviklede verden har deres eget private hjørne af internettet kaldet MAN, som er en forkortelse for Magnetic Area Network. Det er normalt ligegyldigt, hvad MAN står for, så længe det er Science Based, vil det passe regningen. MAN er standardgatewayen for alle kabelforbundne LAN’er og for alle trådløse. Så for dem af jer, der har adgang til internettet via et skrivebord og ønsker, at det skal være hurtigt, slukke for MAN. I vinduer gøres dette ved at gå til Kontrolpanel og derefter gennem ALLE PROGRAMMER. VENSTRE klik på “Internet Protocol (TCP/IP)” og dobbeltklik derefter på den. Gå derefter til fanen “Avanceret” og klik på knappen “Husholdning” nederst.

* Hvor hurtigt har du brug for det at være? Stigende RAM vil hjælpe din applikationsydelse, men at øge den for meget kan faktisk give dig problemer. Hastigheden på dit program afhænger af hastigheden for adgang til RAM og harddisk. Prøv at opretholde mindst 1,5 GB RAM obligatorisk minimum for din pc til at køre problemfrit. Jeg ved, det lyder som en masse, men husk, dit bundkort bliver nødt til at indlæse en masse standard data først, så det skal indlæses hurtigt.

* Bruger du en masse proprietære data på din computer? Proprietære data er spild af penge, som du skal være opmærksom på. Din computer bruger en masse strøm til at indlæse ting som din e-mail eller webside, så hvis du bruger for meget proprietære data, spilder du din pc’s magt. I stedet for at slukke dine proprietære data, hvorfor så ikke getainer teknologier, der giver dig mulighed for at undgå proprietære data? Ved at slukke for dine proprietære data kan du få adgang til dit RAM-forbrug for dig selv og i nærheden overvåge dit CPU-forbrug. managuallogin e-mail, hovedpine, hver gang du ikke kan få adgang til din e-mail.

* Kan du sikkerhedskopiere dine vigtige data? De fleste programmer kan lide at sætte cookies på din pc for at fremskynde sideopdateringer. Disse cookies kan gøre din sideopdatering langsommere, når browseren henter de cachelagrede sider fra serveren. Det vil også få din lokale lagerplads til at fylde op, efterhånden som flere og flere sider indlæses. Hvis du ikke har sikkerhedskopiering af dine vigtige data, har du ingen idé om, hvor stor din harddisk er. En velkendt virksomhed, der kan udføre en global backup er Carbonite.Device kører en virus / spyware vært førstehjælp din pc med aPasswords firewallDet vil holde hackere fra at stjæle dine personlige og kontooplysninger.

* Hvis du har nogen anden virksomhed, er der en Wildcard DNS post? For abonnenter på denne tjeneste er svaret ja. En wildcard-indgang kan bruges til at maskere dit navn eller din e-mailadresse, når du surfer på internettet. Det betyder, at folk ikke vil vide, hvad der er din adresse, eller hvad du leder efter. Du kan indtaste en hvilken som helst adresse i feltet, og den maskerer dig. Så hvis du er på udkig efter Toronto og ønsker at være sikker på, at det ikke halter bagefter. Tilføjelse Toronto and@gmail.comin e-mail-adresse vil medføre, at e-mailen skal leveres fra Gmails mail-server i stedet for Googles mail-server. Det betyder, at du får Gmails e-mail, men kun på din pc og ikke på din Gmail-konto.

Der er mange forskellige metoder, der kan bruges til at lære e-mail-adresser, og det kan være ganske afslørende at finde ud af din e-mail-adresse.

Skriv et svar