Kategorier
Diverse

Sådan spiller klaver – Music Theory Basics &Compound Time Signatures

Lad mig starte med kort at forklare det grundlæggende i musikteori, så du kan forstå, hvad jeg vil vise dig. Selv om dette vil for det meste være omkring sammensatte tid underskrifter, vil jeg gerne kort forklare nogle andre vilkår, vi vil diskutere.

Du vil blive bedt om at lære tidssignaturen, når du spiller klaver. Dette er afgørende, fordi det giver dig mulighed for at vide, hvor mange beats hver bar indeholder, og hvor mange gange hver enkelt er blevet spillet. Du vil derefter være i stand til at forstå beats og måle.

Du vil derefter være i stand til at læse noder. Jeg vil være sikker på at du forstår det grundlæggende i musikteori, før du begynder at lære mere.

Først skal du kende navne og musiknoter. Disse toner vises på klaver noder. Du bliver nødt til at være i stand til at huske dem og lære at læse dem.

Dette er afgørende, fordi det vil gøre dig ude af stand til at spille klaver alene eller sammen med andre.

Det er vigtigt at huske at øve. At lære at spille klaver alene kan være svært, men det kan også være meget givende. Det er muligt at gøre det, men tålmodighed er et must.

Du har nu læst artiklen og er bekendt med det grundlæggende i at lære at spille. Du er nu klar til at komme i gang. Jeg vil være tilbage med en anden artikel om de forskellige måder at spille og de vigtige ting at huske.

Hvis du er klar, anbefaler jeg Ruth Searle’s Rocket Piano kursus. Det er den bedste klaverbane til rådighed. Ruth lærte at spille klaver ved hjælp af Rocket Piano kurset. Du vil opdage, at dette kursus har en masse information, og det er let at følge.

Det er afgørende at fokusere på listen over akkorder. Nøglen og bunden af sangen er akkorder. Kurset vil lære dig at spille akkorderne C, C7 og Klaver. Det vil også omfatte de særlige akkorder, som du bliver nødt til at vide, hvis du vil have Bach fortolkning.

Du lærer at spille både melodien og akkorderne. Du kan nemt præsentere melodien ved hjælp af noder eller faner på klaveret. Du kan lære akkorderne separat eller alle på én gang. Derudover kan du vælge, hvilke noter der skal bruges. Du kan vælge den tilstand, du vil spille, hvis du vil tage tingene et skridt videre.

Kurset er omfattende og vil lære dig at spille enhver form for musik. Rocket Piano vil lære dig at spille alle typer musik. Du bliver en god studerende, fleksibel og akademisk.

Rocket Piano vil hjælpe dig med at gå fra at være helt clueless til mellemliggende til avanceret niveau. Det bedste? Det vil inspirere og begejstre dig til at lære mere og blive mere dygtig på mange områder. Denne artikel vil ikke overbevise dig om at bruge Rocket Piano til at lære klaver. Rocket Piano er den eneste måde at se det på.

Lad os se på kurset.

Rocket Piano er et omfattende lærings- og studieværktøj, der er overkommeligt for børn, voksne og teenagere (OT Sick &Teens). Det vil hjælpe dig med at tage dit klaverspil til det næste niveau

Komplet medAudio, Video og andet undervisningsmateriale

Cafeteria med en sikker rutine og aktiviteter, der er garanteret at blive en succes, så børn ikke keder sig eller forårsage skade på deres ører.

Du kan downloade musik fra fire nye levende biblioteker.

Dette system er meget brugervenligt og let at navigere.

Der er spændende muligheder for at lære Keyboard, Piano og Chord Piano Online ved hjælp af de mest up-to-date pædagogiske værktøjer.

Ilies, det er aldrig for sent at lære klaver. Den bedste online klaver software, lektion software, og klaver software er tilgængelig for dit barn. Det er tilgængeligt som et program, der kan downloades til din computer. Dette er den bedste klaver og keyboard software til alle aldre.

Skriv et svar