Kategorier
Nyheder

Tro på Bonding Mechanism of Love

Den øjeblikkelige forelskelse effekt (eller mere almindeligt kaldet Instant Tilfredsstillelse) er et velkendt fænomen i forholdet markedsføring, der er blevet grundigt undersøgt af både mænd og kvinder. Ideen om denne fascinerende effekt, som er baseret på solide elementære optiklove, kan ikke betragtes som paranormal.

Øjeblikkeligt tilfredsstillelse kan bruges til at undgå øjeblikkelige iktion. Hvis Øjeblikkeligt Tilfredsstillelse virker, vil den anden person føler behov for dig at behage dem og vil have et umiddelbart ønske om at behage dig.

Dette er grunden til, at denne type seksuel tiltrækning fungerer så godt. Men det er kun for mænd. Det er en kendsgerning, at kvinder vil klage over at være i et forhold af knaphed; det vil sige, hvis manden ikke imponerer dem.

Øjeblikkelig tilfredsstillelse kan opnås ved en mands stil, personlighed og kærlighed. Hvis en kvinde er tiltrukket af ham, og han gør et skridt i retning af det, vil kvinden føle sig straks tilfreds.

En manik dukke placeret på en kvindes gade vil tiltrække hende med det samme og gøre hende lyst til at få ham.

Dette fænomen er kendt som ‘ønskeopfyldelse’. Det er et kemisk simpelt fænomen. Den fysiske og kemiske reaktioner af enkeltpersoner til signaler fra deres krop og miljøet omkring dem, herunder ønsker, kan lide og ikke lide forklare mekanismen for “ønske opfyldelse”.

Nogle mennesker ved, hvordan de skal reagere, når de ser en potentiel makker. Andre er så overvældet af begivenhederne, at de glemmer, hvad der får dem til at krydse. Det er dette behov for hele tiden at bekræfte over for sig selv, at jeg ønsker den person i mit liv, hvilket gør ønsket om opfyldelse velkendt.

En kvinde, der skal på en første date med en mand, har måske ikke det på samme måde med ham. Det kan skyldes, at hun ikke har haft nogen erfaring med ham før.

At lære om nogen er ikke nogen let opgave. Mange mennesker foretrækker at være i stand til at gøre andre ting end at skulle date nogen, de endnu ikke kender.

Selvom det er svært at forklare følelsen af at være interesseret i nogen, er det en dybt tilfredsstillende.

Du kan tilfredsstille dit ønske om at blive opfyldt på mange forskellige måder, afhængigt af hvad kvinden leder efter. Du kan finde dig selv tiltrukket af en mand, blot fordi han ser dine manerer og taler med hende.

Den bedste form for ønske opfyldelse er, hvis manden har en ægte romantisk kærlighed til kvinden.

Dette behov kan være tilfreds med det, der kaldes “Woody Love” eller “ægte kærlighedsliv”.

Der er mange muligheder.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man indsamler de rigtige oplysninger for at træffe en smart beslutning om, hvem man skal vælge.

Ace vurdering værdiansættelse eksperter har udviklet en scoring guide. En skala fra 1-10 bruges til at bestemme den bedste score. 10 er den højeste.

Denne skala bruges til at evaluere en mand for at få et nøjagtigt billede.

‘Jeg vil give din ærlige vurdering her. Det er ikke applicabe og er beregnet til stream læsning. Denne skala tager hensyn til venner, familie og spil.

Her er to ting, jeg ser. Den første er, at du skal vide, hvordan man korrekt evaluere nogen. Det er vigtigt at holde tingene enkle og ikke blive distraheret af unødvendige oplysninger.

Evalueringsfunktionen er:

Jeg forsøgte at være så realistisk som muligt, når de kommer op med en score. Selv om jeg har en skala, er det ikke min favorit. Det gør mig ikke mere nyttig eller hjælpe mig med mit daglige liv.

Nogle mennesker vil hævde, at denne skala er for højt vurderet. Begge disse påstande er falske, tror jeg.

Jeg havde problemer med at tænke på, hvad de skal sige, så jeg besluttede at oprette en liste. Selvom jeg ikke kunne huske alle detaljer, var det nok for mig at tænke.

Skriv et svar