Kategorier
Bloggen

På opdagelse i de bedste pizzasteder i Rom

Hvis du tager en kort pause i et af de fremragende centrale Rom-hoteller, er der ingen tvivl om, at du vil være på udkig efter byens bedste mad. Og hvilken mad er mest synonym med Italien? Pizza! Der er masser af steder at få en god pizza her, men ikke alle er skabt lige. Nedenfor kommer vi med et par anbefalinger, men der er meget mere. Det er den slags ting, du bliver nødt til at opdage for dig selv, men denne liste kan give dig et forspring.

Sforno

For at finde det, der er blevet beskrevet som “det bedste pizzasted i Rom”, skal du tage den korte tur fra dine valgte centrale Rom-hoteller til Sforno. De napolitanske pizzaer på Sforno har en vidunderlig tyk skorpe og en sej base, perfekt til at understøtte de rigelige toppings. Du bør starte med fritti – på vej mod toppen af pizzaerne og afhængigt af hvad du er ude efter, kan du vælge mellem appetitvækkende salater, køddelikatesser, svampe og ost, der skal serveres med lasagne. Pizzaerne er lavet af en konsolidator, en maskine, der ligner en stilton og bruges til at rive skorpen væk, og du kan vælge mellem Banana Nut, Neopolitan, Toasta, Stracchino og Davana til toppings. Du kan vælge mellem at bruge dine egne køkkenredskaber, fra den traditionelle ske til den mere moderne pizzaskærer. Hvis du skal køre fra den ene side af byen til den anden, ville Umbrien være et godt sted at starte. Pizzaerne der er ramt eller savnet (selvom de gode er ret gode), men der er ingen tvivl om, at mange er fremragende.

Gelateria Natale

I den anden ende af skalaen, og man kunne forvente, er Gelateria Natale, efterfulgt af Prosciutto. Dette er et meget sjældent fund uden for Rom og normalt svært at finde uden for Italien.

La Tavernaccia

Fra prosciutto kommer der forretter, valget af enten pittabrød eller ballatos (en stor bold). Har altid en luns af svinekød, kylling eller kalkun og en cremet, kantet mayonnaise. Polenta har ingredienser som pecorinoost, fuldkornspasta, babyløg, hvidløg og meget mere. Det er til at dø for. Desserterne består af tærter, småkager eller brownies med Ravenel for selskab. Du bestiller i baren, mens du ser kokkene i køkkenet forberede desserterne til aftenen.

Middagsoplevelsen

The Al Rocca della Naturale

Du vågner op til duften af italiensk olivenolie. Det har videreført en tradition, der går hundreder af år tilbage. Resterne af gamle olivenmøller fanger lyset, når du går langs dæk højt over jorden. Du er nu midt i usikre grunde, der har haft så mange fantasier i så mange år. De omvendte kamppladser er storslåede. Her er du i Pantheon og ser ned på de små hoveder af de arbejdere, der sled så hårdt hele året for Roms herlighed. Du kan se dem arbejde så hengiven i den intense varme. Hvor i verden er det, men her i Italien er det. lysende buddinger af cremet tyngde, den lyse orange sprængfyldt med frisk appelsinsaft, den røde dessert, drys dem med ristede nødder og sukker og tag dem væk, som om de var prikken over i’et. Dette skal nydes i lyset, om natten, foran det brændende lys i spisestuen på dit rom luksushotel.

L’Ascensor gratuis

Det 13. århundrede, stykke venetiansk skål fra Rialto-broen er kendt som Apscensor, fordi det blev brugt til at teste, om du havde nok vand i din kop, før du kunne begynde dit måltid. Den var baseret på aiceros (kaffekage) og består af et smuldrende ydre lag med en cremet indre layerCopyright: cafemodern.com/All Rettigheder Reserveret

Til en del af denne kage er der kaffe, fra de friskvoksede garps, og til en anden del er hvidvinen. Det tredje lag består af den ristede hvede, hvilket giver det en meget solid fornemmelse. Dette lag blev kombineret med små kaffebønner og sukker. Ikke at bekymre dig, der er fedt rejer og rejer pasta til at smelte væk overskydende fugt! Kokken brugte fjerene fra deres næb til at tilføje de små mapper. En smagsprøve, og du vil vide, hvad jeg mener!

Fior di Latte

Fior di Latte betragtes som en af de bedste florentinske retter, hvis ikke i hele verden, en pastaret med en forskel. Der er ingen nudler og intet kød i dette måltid.

Skriv et svar